מחיקת חשבון Listitt

עברית

מתוך האפליקציה (הכי מהיר)

  1. פתחו את Listitt ולחצו על אייקון ההגדרות (⚙️) בראש מסך הרשימות.
  2. לחצו החשבון שלי (בכרטיס "האישי שלי"), ואז מחיקת החשבון והנתונים שלי, ואשרו. אם אתם משתמשים באפליקציה כאורחים, הכפתור נקרא מחיקת כל הנתונים שלי.

הפעולה מוחקת לצמיתות את החשבון ואת הרשימות שבבעלותכם מהשרתים שלנו ומהטלפון. רשימה משותפת עוברת לבעלות חבר אחר ברשימה כדי שלא תאבד. התנתקות מסירה את הרשימות מהטלפון הזה בלבד.

בלי האפליקציה (למשל אם הסרתם אותה) שלחו מייל אל listitt.app@gmail.com מהכתובת הרשומה בחשבון, בנושא "מחיקת חשבון Listitt". אם השתמשתם כאורחים בלבד (בלי מייל) אי אפשר לזהות מהו המידע שלכם, והתקנה מחדש לא מחזירה חשבון אורח. אנחנו מטפלים בבקשות תוך 30 יום ומאשרים במייל.

מה נמחק: החשבון, המייל, שם התצוגה, הרשימות שבבעלותכם והמוצרים בהן, החברות שלכם ברשימות משותפות וקודי ההזמנה שיצרתם. מה עשוי להישאר: עותקי גיבוי אצל ספק האחסון לתקופה קצרה עד שנדרסים, ויומני שליחת מיילים אצל ספק המיילים לפי מדיניותו.